Hvem er vi?

Hos Maxer og Smertefribevægelse er vi både fysioterapeuter, trænere og kandidatuddannede smertebehandlere.

Vi har sammen flere årtiers ekspertise i at hjælpe folk, som sidder i netop din situation – selv om det måske føles, som om du er alene om det.

Vores mål er at hjælpe så mange som muligt med at leve et liv, hvor smerter ikke er en begrænsning. Det gør os glade helt ind i knoglerne, når vi oplever klienter gå fra at være stærkt plaget af smerter og frygt, til at de svinger deres børn eller børnebørn rundt i fri leg med et stort smil på læben.

Foruden at producere videoer, podcasts og artikler til personer med smerter, har vi i flere år holdt foredrag, workshops og kurser for sundhedsprofessionelle i at behandle folk med smerteproblematikker.

Vi brænder for at hjælpe dig med at tage kontrollen tilbage, så du kan blive uafhængig af behandlere og få det bedre.

Du kan læse mere om os nedenfor.

Jacob Beermann

MSc. i Smerte og MSc. i Kommunikation

Jacob har en kandidatgrad i smerte og en om kommunikation. Han har udgivet bogen STÆRK og været på landsholdet i styrkeløft, hvor han har løftet sig til flere medaljer ved EM og VM.

Hans spidskompetence er forståelsen af styrketræning, smerter og løfteteknik, som han præsenterer på en letforståelig og nuanceret måde. Jacob driver Maxer.dk, hvor han har udgivet mere end 350 artikler, videoer og podcast om styrketræning, kost, smerter og meget mere.

Anders Telling

Cand. scient. i Idræt

Anders er kandidat i Idrætsvidenskab fra Aarhus Universitet. Han har selv døjet med længerevarende smerter i anklen, der afholdte ham fra at dyrke sport og jagte drømmen om at konkurrere i CrossFit.

Han har taget en lang række kurser om smerter og behandlingen heraf, som han bruger i det daglige virke, når han arbejder med patienter med længerevarende smerter. Anders er medejer i Smertefribevægelse.

Nicolaj Mortensen

Cand. scient i Idræt

Nicolaj har en kandidat i Idrætsvidenskab fra Aarhus Universitet. Han har selv været stærkt plaget af kroniske smerter i ryggen og knæene, men har i dag stor frihed til at leve livet som han ønsker.

Han var professionel fodboldspiller i en lang årrække og bruger nu tiden på at hjælpe patienter med længerevarende smerter. Nicolaj har sammen med Ying stiftet Smertefribevægelse.

Ying Pham

BSc. i Idræt

Ying har en bachelor i Idræt fra Aarhus Universitet. Han har løftet sig til en top 3-placering i vægtløftning, elsker at udfordre kroppen med træning og underviser Aarhus CrossFits konkurrencehold.

Han elsker også at være i naturen med sin hund og kæreste – og en spændende rejse til det store udland, siger han ikke nej til. Ying har sammen med Nicolaj stiftet Smertefribevægelse.

Martin D. Jørgensen

Fysioterapeut og BSc. i Idræt

Martin har en uddannelse som fysioterapeut og en bachelor i Idræt fra Tusculum University i USA. Martin har spillet basket i 18 år – både nationalt og internationalt.

Han har altid være glad for at bevæge sig og bruge kroppen, og ønsker at hjælpe andre til at finde samme bevægelsesglæde uden at være begrænset af smerter. Martin er medejer i Smertefribevægelse.

Brugbart i hverdagen.
Man får nogle rigtige gode redskaber og værktøjer som passer til en, som man så arbejder med i hverdagen.
Christina
Tidl. klient hos Maxer.
5/5
Stor anbefaling herfra!
En moderne tilgang til smerter og behandling, og stor umage i at undervise dig i smerter og håndtering deraf, for selv at give dig kompetencer til at håndtere dem fremadrettet.
Mathias Koch-Haumann
Tidl. klient hos Smertefribevægelse.
5/5
Fysisk og mental træning.
Forløbet er både mentalt og fysisk orienteret i form at fysisk træning men i særdeleshed også mental træning og som kan bruges til alle aspekter i hverdagen og livet.
Maiken
Tidl. klient hos Maxer.
5/5